© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Fırtına Sonrası Başkan Çenet Konuştu "Can kaybı Yaşanmadı"

Belediye Başkanı İbrahim Çenet gelen ilk haberlere göre yaşanan olumsuz durumdan dolayı can kaybının yaşanmadığını kaydetti. 

Osmaniye'de yağmur ve şiddetli fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle çatılar yerinden sökülürken, birçok ağaç devrildi. Ayrıca, kentin pek çok noktasını su bastı. Fırtına ve yağmurun ardından hasar tespit çalışmaları yapıldı. Belediye Başkanı İbrahim Çenet gelen ilk haberlere göre yaşanan olumsuz durumdan dolayı can kaybının yaşanmadığını kaydetti. 

Başkan Çenet'ten Açıklama

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, yaşanan gelişmeler üzerine yaptığı açıklamada, Osmaniye’de kısa süreli etkili olan fırtına ve yağışlı hava hayatı olumsuz etkilediğini kaydetti.  

Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere tüm birimlerin AFAD ile koordineli bir şekilde teyakkuza geçerek gelen ihbarlara müdahalede bulunduğunu aktaran Başkan Çenet "Adnan Menderes Caddesi, Sanayi Sitesi ve Cebelibereket Konteyner Çarşı başta olmak üzere birçok noktada incelemelerde bulunduk.

Osmaniye’mize büyük geçmiş olsun. Şimdiye kadar gelen ilk haberlere göre bir can kaybı olmamasına çok seviniyoruz," dedi.

Belediye Ekipleri Teyakkuzda

Fırtına sonrası, Osmaniye Belediyesi tüm birimleriyle birlikte hızla harekete geçti ve vatandaşlardan gelen ihbarlara anında müdahale etti.

Başkan Çenet, halkın güvenliği için tüm tedbirlerin alındığını ve ekiplerin teyakkuzda olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER