© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

CHP Genel Başkanı Özel'e Osmaniye'den Karatepe Kilimi Hediye Edildi

CHP Milletvekili Asu Kaya Gedik, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti.

CHP Milletvekili Asu Kaya Gedik, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ile birlikte CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Olcar, ilçede gerçekleştirilecek projeler hakkında Özel’e bilgi verdi ve Osmaniye'nin coğrafi işaret tescilli ürünü Karatepe Kilimi’ni hediye etti.

Ziyarette Projeler Konuşuldu

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Genel Başkan Özgür Özel’e ilçede gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler sundu.

Olcar, belediye olarak yapmayı planladıkları çalışmalar ve yatırımlar hakkında Özel'i bilgilendirdi.

Karatepe Kilimi Hediye Edildi

Ziyaret sırasında, Kadirli Belediye Başkanı Olcar, Osmaniye'nin ünlü coğrafi işaret tescilli ürünü olan Karatepe Kilimi'ni Genel Başkan Özgür Özel'e hediye etti.

Milletvekili Asu Kaya'nın Açıklaması

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, "Kadirli Belediye Başkanımız Mustafa Mert Olcar ile Genel Başkanımız sayın Özgür Özel'i ziyaret ettik.

Mustafa Mert Başkanımızın Genel Başkanımıza gerçekleştireceği projelerini anlattığı ve belediyemizle ilgili bilgilendirmeler yaptığı bu verimli görüşme için Genel Başkanımıza teşekkür ediyoruz," dedi.

Başkan Olcar'ın açıklması

Öte yandan ziyaretle ilgili Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar yaptığı açıklmada "Milletvekilimiz ile genel başkanımızı ziyaret ettik. 

Kadirli’mizde yapmış olduğumuz projeler ile birlikte yapmakta olduğumuz ve yapacağımız projeler hakkında kendilerinin görüşlerini alırken, yaşanan gelişmeler ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalarımız hakkında bilgi sunduk" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER