© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Bartok'un İzinde: Osmaniye'de Unutulmaz Konser

Osmaniye Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Bartok'un İzinde Türk Kuartet Müziği" konseri, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Osmaniye Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Bartok'un İzinde Türk Kuartet Müziği" konseri, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Etkinlik, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün öncülüğünde gerçekleşti.

Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen "Bartok'un İzinde Türk Kuartet Müziği" konseri, 20.30'da Osmaniye Cebelibereket Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konsere, Osmaniye Başsavcısı Uygun Kaan Arısoy, OKÜ Rektörü Turgay Uzun, Garnizon Komutan V. Albay Hakan Kocabaş, AK Parti İl Başkanı Sadi Binboğa, MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, İl Genel Meclisi Vekili Enver Bozdoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Burhan Torun, Ticaret İl Müdürü Ayhan Bozok, Osmaniye 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kuddusi Arık, diğer il protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Unutulmaz Performanslar Sahne Aldı

Gecenin sunuculuğunu Erberk Eryılmaz üstlendi.

Konserde, kemanda Ellen Jewett ve Ceren Türkmenoğlu, viyolada Laura Krentzman, çelloda Gözde Yaşar, sazda Atakan Turaç ve davulda Erberk Eryılmaz yer aldı. Sanatçılar, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle izleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Her bir sanatçının üstün performansı, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı ve konser salonunda coşkulu anlar yaşandı.

Konser Çiçek Takdimi ile Son Buldu

Gecenin sonunda sanatçılara çiçek takdim edildi ve etkinlik, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Konsere katılanlar, organizasyon için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER