© Copyright © 2021 HaberOsmaniye.

Alperen Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı'nda Görev Değişikliği

Osmaniye Alperen Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Sefa Bedir, düzenlenen programla görevi Av. Kürşat Nacar'a devretti.

Osmaniye Alperen Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Sefa Bedir, düzenlenen programla görevi Av. Kürşat Nacar'a devretti.

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ali Can Kocaman'ın katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreni, Osmaniye Alperen Ocakları İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

Törende konuşan Alperen Ocakları Osmaniye İl Başkanı Sefa Bedir, görev süresi boyunca desteklerini esirgemeyen başta Genel Başkan Ali Can Kocaman olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Bedir, "Görev süremiz boyunca Alperen Ocakları'nın Osmaniye'deki varlığını güçlendirmek ve faaliyetlerini daha da artırmak için çalıştık. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum.

Yeni başkanımız Av. Kürşat Nacar'a da başarılar diliyorum" dedi. Alperen Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Kürşat Nacar ise konuşmasında,

"Dava arkadaşım kardeşim Sefa Bedir'e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz bu kutlu sancağı daha ileriye götürmek için çalışmalara devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Törende konuşan Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Ali Can Kocaman da, "Osmaniye Alperen Ocakları'nın daha da güçlenmesi için yeni başkanımız Av. Kürşat Nacar'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER